Följ SHL Omgång 15 via live stream

Hockeysäsongen är i full gång och vi har nu nått omgång 15. Tabellen börjar redan forma sig och vi har hittills sett ett Färjestad som verkligen övertygar. Följ fortsättningen av SHL under hela säsongen, direkt hos C More. Följ nedan anvisning för att få tillgång till SHL stream hos C More.

Liga Stream Titta
SHL Omgång 15 stream SHL Omgång 15 stream
Hockey / SHL
Se matchen här  

Streama här

C More är den streaming-tjänst som äger rättigheter för att sända samtliga SHL matcher under säsongen. Det finns således inga andra alternativ, utan vill du kolla på SHL eller Hockeyallsvenskan via live stream, så behöver du ha ett konto hos C More. För att skapa ett konto behöver du bara trycka på någon utav länkarna i artikeln, som direkt vägleder dig till deras hemsida.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Inför: Omgång 15 SHL

Det är just Färjestad som övertygat mest hittills. Man behåller förstaplatsen med förhållandevis god marginal. Det är självklart inget avgjort än, men man har just nu fem poäng ned till tvåan Växjö, vilket är stabilt. Det här kan dock svänga fort, då lag som Växjö, Frölunda, Djurgården, Skellefteå med flera inte ligger långt bakom, och som sannolikt bara kommer bli bättre ju längre säsongen går.

Spänning och dramatik utlovas i samtliga SHL matcher. Missa inga matcher – häng med via live stream hos C More. Vi rekommenderar självklart att se så många matcher du kan på plats, men det är inte alltid det funkar. Om inte, så är alltså C More det bästa – och enda – alternativet för dig när det gäller live stream för SHL.

Leave a Comment