SHL Stream: Färjestad – Rögle

Färjestad gör sin bästa säsong på många år. Nu tar man emot tabelljumbon Rögle. Kan Färjestad koppla ett grepp om toppstriden? Häng med i mötet direkt via live stream i din dator, mobil, surfplatta eller TV.

Liga Stream Titta
Färjestad - Rögle stream Färjestad – Rögle stream
Hockey / SHL
Se matchen här  

Streama

Färjestad behöver poäng för att hänga på i toppen. Man utmanar ständigt om förstaplatsen, men har hård konkurrens från Växjö och Djurgården. Rögle på hemmaplan är ett lämpligt motstånd för tre poäng, men vi minns hur det slutade senast. Rögle var det lag som tog den första vinsten mot Färjestad under säsongen, så kanske finns det ett litet spöke i dagens möte? Streama Färjestad – Rögle hos C More.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Kan Färjestad koppla ett grepp om toppstriden?

Färjestad ligger i toppen av tabellen och har sällskap av två starka lag i Växjö och Djurgården. Det ser ut att kunna bli just dessa tre klubbar som gör upp om första, andra och tredjeplatsen när säsongen går mot sitt slut. Vi skall dock notera att ett lag som Skellefteå börjar få luft under vingarna och kan även dem komma att utmana i toppstriden.

Färjestad behöver tre poäng, helt klart, men kanske är det Rögle som är mest desperata efter en vinst. Man ligger sist i tabellen och har det väldigt kämpigt. Rögle tog tre poäng hemma mot Färjestad senast, så kanske har de chans att göra något liknande på bortaplan?

Leave a Comment