Stream för Brommapojkarna – Dalkurd 24/10

Matchen är kommen. Ettan möter tvåan i slutskedet av Superettan. Brommapojkarna tar emot Dalkurd på hemmaplan och det är otroligt spännande. Följ upplösningen direkt via live stream hos C More. Du ser matchen via antingen dator, mobil, surfplatta eller TV.

Liga Stream Titta
Brommapojkarna - Dalkurd stream Brommapojkarna – Dalkurd stream
Fotboll / Superettan
Se matchen här  

Streama här

Det är otroligt spännande i Superettan, men samtidigt väldigt kul som åskådare. Att ettan möter tvåan i slutet av säsongen är en fröjd för oss som följer matchen antingen på plats eller via live stream. Du hittar dagens match, samt all övrig fotboll från Superettan och Allsvenskan hos C More.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla matcher från Superettan.

Brommapojkarna – Dalkurd, vilka vinner serien?

Med tre omgångar kvar och nio poäng att spela om, så möts nu Brommapojkarna och Dalkurd. Matchen kan vara direkt avgörande om vilka som vinner Superettan i år, för det skall mycket till att det vinnande laget skall tappa i resterande omgångar. Det allra mesta tyder på att såväl Brommapojkarna som Dalkurd tar sig upp i Allsvenskan, men än är inget säkert.

Vid förlust för något utav lagen här, så kan det innebära ett försvagat självförtroende, darriga ben i resterande omgångar, och således också ett tapp i tabellen. Trelleborg ligger förhållandevis tätt bakom och kommer sannolikt ta vara på de chanser som ges.

Brommapojkarna kommer från en seger senast mot Syrianska, medan Dalkurd förlorade sin match mot Öster. Kan det här spela in i dagens match? Det återstår att se. Missa ingen dramatik i slutspurten av Superettan. Skaffa ett konto hos C More och följ samtliga matcher direkt via live stream.

Leave a Comment