Stream: Derby mellan HV71 – Linköping

Det är nu dags för HV71 att ta emot Linköping på hemmaplan. Det är derby och det råder hög rivalitet mellan lagen. Streama matchen direkt via live stream hos C More. Skapa ett konto genom att följa nedan guide och se på matchen i högupplöst kvalité.

Liga Stream Titta
HV71 - Linköping stream HV71 – Linköping stream
Hockey / SHL
Se matchen här  

Streama

Det är inget nytt att det är hög rivalitet mellan HV71 och Linköping. Det är ett derby och det är alltid heta känslor på isen när lagen spelar. Slutspelskänslor utlovas i samtliga möten lagen emellan. Vill du se det intressante mötet så behöver du skapa ett konto hos C More och välja det paket som önskas. Om du inte vill köpa ett helt paket, så kan du självklart också köpa en enskild match, så som HV71 – Linköping via live stream.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Derby: HV71 – Linköping via live stream

HV71 brukar generellt vara hemmastarka och det är många spelare som anser Kinnarps Arena vara den tuffaste arenan att spela bortamatcher på. Det är alltid bra inramning och högt tryck från publiken på läktaren. När det vankas derby kommer det också vara många Linköping-supportrar på arenan, vilket gör att båda lagen kommer uppleva ett högt tryck från båda håll.

Det kan sluta precis hur som helst och hemmafördelen blir allt mindre viktig i sådana här möten. Känslor tar över och det blir risk för många utvisningar, så lagen behöver helt klart vässa sina powerplay och boxplay för att ha bästa möjliga chans att vinna.

Följ mötet via live stream direkt via din dator, mobil, surfplatta eller TV. Ladda ned C Mores app i surfplattan och spegla skärmen direkt till din TV för bästa upplevelse. Du ser matchen i HD-kvalité och du får även svenska kommentatorer och experter för att förklara varenda sekvens för dig som tittare.

Leave a Comment