Stream: Djurgården – Häcken 22/10

Högintressant möte mellan Djurgården – Häcken. Vilka kniper Europa-platsen? Följ mötet direkt via live stream hos C More. Genom att följa nedan guide vägleder vi dig till att skapa ett konto hos C More och således få tillgång till live stream för samtliga matcher av Allsvenskan, däribland Djurgården – Häcken.

Liga Stream Titta
Djurgården - Häcken stream Djurgården – Häcken stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här  

Streama här

Allsvenskan lider mot sitt slut. Malmö FF är sedan vinsten borta mot Norrköping svenska mästare. Med det sagt är guldjakten över, men det finns än mycket kvar att spela om. Djurgården och Häcken har båda siktet inställt på en av de två Europa-platser som Allsvenskan erbjuds. Tre poäng skiljer lagen åt i skrivande stund, vilket innebär att matchen på Tele 2 arena kan bli direkt avgörande. C More äger rättigheterna för att sända Allsvenskan i Sverige, vilket innebär att det är det enda lagliga alternativet.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla matcher från Allsvenskan.

Kan Djurgården hålla undan för Häcken?

Djurgården åkte på en tung förlust borta mot Sirius senast. Det var en match som Djurgården på förhand skulle vinna enkelt, just med tanke på att Sirius inför matchen hade sju raka förluster i bagaget. Det stoppade inte Uppsala-laget, utan de tuffade på och kunde vinna komfortabelt och samtidigt hålla nollan. Det var ett stort bakslag för Stockholms-klubben som nu måste vinna hemma mot Häcken för att inte riskera sin Europa-plats.

Att Malmö FF vann borta mot Norrköping var självklart positivt för Djurgården, då hotet från just dem blir desto mindre. Att Häcken är tre poäng ifrån, är allt mer skrämmande för dagens hemmalag. Häcken har spelat briljant fotboll större delen av säsongen, men har svajat något under vissa omgångar. Att de har 45 inspelade poäng är ett tydligt tecken på att de är på framgång, och att de nu fortfarande har chans för Europa-spel inför kommande säsong.

Mötet kommer bli högdramatiskt och det kommer vara stor publikfest på Tele 2 arena. Häcken kommer med gott självförtroende efter en 3-0-seger hemma mot AFC Eskilstuna senast, medan det väckts många frågetecken hos Djurgården.

Följ mötet direkt via live stream i din dator, mobil, surfplatta eller på TV:n. Du kan exempelvis slå på stream på din dator eller surfplatta och sedan koppla upp dig på en större bildskärm, som en TV. Högsta kvalité och kommentatorer och experter utlovas under hela matchens gång. För mer information om gratis live stream – klicka här.

Leave a Comment