Stream för Liverpool – Chelsea

Tungviktsmöte när Chelsea gästar Liverpool. Två lag i bra form som gör upp om viktiga poäng i toppen av tabellen. Följ matchen direkt via valfri enhet. Nedan redogör vi för samtliga steg över hur du går tillväga.

Liga Stream Titta
Liverpool - Chelsea stream Liverpool – Chelsea stream
Fotboll / Premier League
Se matchen här  

Streama

För att kunna kolla på matchen mellan Liverpool – Chelsea via live stream så behöver du ha ett konto hos streaming-tjänsten Viaplay. Det är det enda alternativet när det kommer till stream för Premier League. Varje omgång ger dig svenska kommentatorer och experter, som sätter guldkant på tillvaron hemma i soffan. Du kan välja att kolla på Viaplay på vilken enhet du vill. Mobilen, datorn, surfplattan eller TV:n.

Prova Viaplay baspaket fritt i en månad utan bindningstid – klicka här

Inför Liverpool – Chelsea

Det har väl inte undgått någon att både Liverpool och Chelsea går bra i år. Dock, så går de inte så bra som man kanske önskat, men än dock i övre delen av tabellen. Det finns mycket kvar att önska, men om vi skall dra en parallell till Chelseas senaste säsong under Mourinhos ledning, så går det idag väldigt bra.

Det råder självklart hög rivalitet mellan lagen som idag gör upp om viktiga poäng. Det utlovas heta känslor och hög intensitet i matchen. Missa inga händelser – streama matchen hos Viaplay.

 

Leave a Comment