Stream: Kalmar FF – Djurgården 5/10

Otroligt viktig match för Djurgården i sista omgången av Allsvenskan. Vinst mot Kalmar är ett måste. Följ matchen direkt via live stream hos C More. Nedan kan du följa en enkel guide för att få tillgång till stream för Allsvenskan och väldigt många andra sporter och ligor.

Liga Stream Titta
Kalmar FF - Djurgården stream Kalmar FF – Djurgården stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här  

Streama

Djurgården har fortfarande allt i sina egna händer vad gäller spel ute i Europa nästkommande säsong. Man innehar tredjeplatsen, men behöver sannolikt tre poäng till borta mot Kalmar för att säkra sin placering. Matchen streamar du endast hos C More, som tillhandahåller samtliga rättigheter för att sända Sveriges bästa ligor inom fotboll, hockey och mycket mer.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla matcher från Allsvenskan.

Tre poäng krävs för Djurgården

Djurgården har varit stabila under i stort sett hela säsongen. Det kommer små dippar för samtliga klubbar, för vissa blir det värre än för andra. Djurgårdens dipp har kommit olägligt och man har mot slutet tappat många onödiga poäng. Man spelade oavgjort hemma mot Häcken, när man i stort sett hade kunnat eliminerat dem som ett hot om tredjeplatsen. Istället är Häcken fortsatt med i allra högsta grad.

Den sista hemmamatchen för säsongen kunde också i stort sett säkrat deras tredjeplats, men även där sjabblade man till det och fick bara med sig ett 0-0-resultat mot ett nedflyttningshotat Jönköping Södra. Det är självklart inga önskvärda resultat, och inte heller något man är nöjd med. Nu gäller det för samtliga spelare att steppa upp flera nivåer borta mot Kalmar, för där är vinst ett måste.

Östersund och Häcken har en poäng färre än Djurgården inför sista omgången. Det är högst troligt att åtminstone ett utav lagen vinner sin match, vilket innebär att Djurgården i sådana fall inte heller klarar sig med ett oavgjort resultat.

Kalmar har redan säkrat sitt kontrakt för allsvensk fotboll kommande säsong och har därmed ingenting att spela för. Man kommer å andra sidan vilja stoppa sin motståndare i alla matcher, för inga lag spelar för att förlora. Det kommer bli en tuff match för Djurgården, men samtidigt ett motstånd man skall klara av.

Matchen följer du via stream hos C More. Ovan redogör vi för hur du går tillväga.

Leave a Comment