Stream: Kanada – Sverige i Karjala Cup

Sverige har stött på Kanada i viktiga bataljer de senaste åren. Rivaliteten är, som alltid, väldigt hög. Kan Sverige ta ännu en skalp mot ett starkt Kanada? Följ mötet mellan stornationerna direkt via live stream

Liga Stream Titta
Kanada - Sverige stream Kanada – Sverige stream
Hockey / Karjala Cup
Se matchen här  

Streama här

Under Karjala Cup ställs Sverige mot flera nationer där det råder hög rivalitet. En av nationerna är som alltid Kanada, där man vill vinna till varje pris. Samtliga matcher ser du hos C More och för att skapa ett konto behöver du endast följa nedan guide, som ger dig tillgång till stream för mängder av sport och ligor på nätet. Du kan sedan streama allt från C More via din dator, mobil, surfplatta eller TV.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Stream för Kanada – Sverige

Kanada och Sverige är två stornationer i hockeyn. Dessa möten vill man vinna till varje pris, oavsett om det är en tävlingsmatch av betydelse eller inte. Nu när det är Karjala Cup vill man självklart gå hela vägen, och för att göra det vore det lämpligt att besegra det kanske största hotet.

Lagen kommer av förklarliga skäl inte vara fyllda av stjärnor, med tanke på att NHL-säsongen är i rullning, men oavsett kommer det vara hög kvalité på båda sidor av isen, vilket bäddar för en underhållande match. Följ ovan steg-för-steg-guide ovan och skapa ett konto hos C More redan idag.

Leave a Comment