Streama allsvenska säsongsavslutningen

Guldstrid och ett krig om europaplatserna är vad vi står inför när det blott återstår tre omgångar av Allsvenskan. AIK kommer antagligen ta hem guldet, men Norrköping har fortfarande chansen. Dessutom är det otroligt jämnt i spelet om den sista europaplatsen. Hammarby, Malmö och Häcken har alla möjlighet att knipa denna plats. Lägg till att just Bajen och Häcken möts i den sista omgången så behöver man inte säga mer än att vi har en rolig avslutning på säsongen att se fram emot.

Samtliga matcher från den allsvenska säsongsavslutningen kan du se på CMore. TV4 Gruppens streamingtjänst är det enda möjliga alternativet för dig som vill se på matcherna till schyssta villkor.

Bottenstrid värd namnet

Många har sagt att IFK Göteborg ska vara glada över att det är så pass låg kvalitet på lagen i botten och det går bara att hålla med. En annan säsong skulle laget mycket väl ha kunnat åka ur Allsvenskan men nu ser man ut att klara sig. Istället blir det Dalkurd och Brommapojkarna som får göra upp om vilket lag som kniper kvalplatsen respektive vilket lag som åker ur. För inte ska väl Trelleborg kunna blanda sig i den striden? I teorin är det såklart möjligt men sett till lagets prestationer den senaste tiden vore det högst oväntat om man skulle klara av det.

Dalkurd och BP står på lika många poäng och det känns hugget som stucket vilket lag som kommer ta kvalplatsen. Till Dalkurds fördel kan vi dock räkna in målskillnad då Brommapojkarna har ruggigt usel sådan. Det kommer således krävas att BP tar mer poäng än Dalkurd de återstående tre matcherna.

Leave a Comment