Streama Kalmar – IFK Göteborg live

Viktiga poäng står på spel när Kalmar FF tar emot IFK göteborg söndagen den 6 augusti. Vill du se på matchen? Info om live stream till mötet hittar du här.

Liga Stream Titta
Kalmar - Göteborg stream Kalmar FF – IFK Göteborg
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Matchen visas på C More och du behöver ett Premium-abonnemang för att se på matchen genom live stream online. Just nu kan du ta del av en månads gratis C More Premium om du följer stegen och klickar på länken här nedanför.

Kalmar FF – IFK Göteborg streaming på nätet

Hur ser man på allsvenska matcher på nätet? Om du vill titta på Kalmar FF mot IFK Göteborg behöver du ha ett konto hos C More eftersom de har egenrätt på rättigheterna för att visa svensk fotboll i form av Allsvenskan och Superettan. Om du alltså följer våra anvisningar här ovanför kan du få ett sådant konto gratis under en 30-dagarsperiod, så du kan se på Kalmar FF – IFK via live stream på nätet och alla andra allsvenska matcher utan någon avgift.

Är krisen över i IFK Göteborg?

Ingen har nog missat turbulensen som varit i IFK Göteborg. Krisande finansiell situation, flera utgående kontrakt, sparkad tränare och kritiserad sportchef. Nu i senaste mötet skanderade även fansen på styrelseordförandes avgång. Ja, även om man fått något av en injektion i form av tränarbytet efter att Lennartsson fick sparken kvarstår en hel del frågetecken för klubben. Faktum är emellertid att det inte är riktigt så illa i poängskörden som man kanske tror. Laget står på 22 poäng men har en match mindre spelad än alla andra lag förutom AIK. Vid en eventuell vinst i den haltande matchen är man faktiskt bara fem poäng bakom tvåan i tabellen. I förra matchen kom en mycket välbehövlig seger mot IFK Norrköping och kanske har den värsta perioden nu varit? Det återstår att se men vissa aspekter talar åtminstonde för det.

Kalmar FF krigar för att behålla kontraktet

Precis som IFK Göteborg har även Kalmar sparkat sin tränare under året och tränarjobbet togs för några omgångar sedan över av gamla tränaren Nanne Bergstrand. Laget ligger på kvalplats ned till Superettan men man går ändå in i denna match med ett utökat självförtroende efter två raka segrar, dels mot AFC Eskilstuna hemma och i den förra omgången slog man imponerande AIK med 1-0 på bortaplan. Riktigt starkt och mycket välbehövliga poäng och man har nu fyra poäng ned till Halmstad som ligger på närmaste nedflyttningsplats. Upp till säker mark har man efter dessa segrar endast en poäng upp till Sundsvall.

Mycket står på spel, IFK Göteborg kan ta den kanske sista chansen att haka på i toppen medan Kalmar verkligen krigar för nytt kontrakt i Allsvenskan. Matchens utfall är svårt att sia om, det enda vi på förhand kan säga är att det troligtvis blir en spännande historia som du kan följa via streaming på nätet.

Leave a Comment