Streama Östersund – Malmö gratis 20/9

Följ slutstriden i Allsvenskan. Streama mötet i toppstriden mellan Östersund – Malmö FF gratis här. Nedan redogör vi för hur du går tillväga. Det tar bara några minuter att slutföra och du ges således tillgång till hela  C More’s utbud gratis i 30 dagar.

Liga Stream Titta
Östersund - Malmö FF stream Östersund – Malmö FF stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Just nu har Redbet ett erbjudande till alla sina nya kunder. Erbjudandet gäller en gratis månad hos C More. Det är tidsbegränsat och kommer inte alltid vara tillgängligt. Passa på så snart du kan, innan det är för sent. Du behöver inte vara orolig för några dolda avgifter eller bindningstider. Du kan när som helst avsluta din prenumeration hos C More, utan extra kostnader eller dylikt.

Malmö FF kopplar greppet om SM-guldet

Malmö FF var skakat under några matcher. Man hade ett dåligt facit med endast en inspelad poäng av nio möjliga. Det här var självklart inte godkänt för en klubb som Malmö och de fick sig en omgång av befogad kritik. Det här kanske var något de behövde för att få lite nytändning igen, för i mötet med Hammarby såg vi ett helt nytt Malmö ute på plan. Man fick tillbaka Christiansen och såg omedelbart lika bra ut som man gjort tidigare under säsongen.

Att man fick med sig tre poäng mot Hammarby var otroligt viktigt, och det var också något som indikerar på att SM-guldet mer eller mindre redan är i hamn. Man kommer inte tappa såpass många poäng att Djurgården, eller något annat lag, kan komma ikapp.

Östersund mot högre höjder

Det går att skriva hur mycket som helst om framgångssagan i Östersund. Man har gjort det omöjliga och fortsätter att leverera, match efter match. Man tog sig som bekant till Europa League, och väl i gruppspelet fick man också med sig en övertygande vinst borta mot Zorya. Det innebär att man dels spelar hem en hel del pengar ytterligare, men också att man ger sig själva möjligheten till avancemang om slutspel i Europa League. Går det hela vägen eller inte är för tidigt att sia om, men oavsett har de gjort en resa som det kommer pratas om i många år framöver.

Vad gäller Allsvenskan fortsätter man leverera även där. Senast kunde man besegra Sirius på bortaplan med hela 5-0 och målformen är det fortfarande inget fel på.

Streama toppstriden av Allsvenskan gratis hos C More. Följ mötet mellan Östersund och Malmö via kostnadsfri live stream genom att följa ovan anvisning.

Leave a Comment