Streama Swedish Open Båstad tennis gratis

Är du inte på plats i Båstad men vill ändå titta på Swedish Open? Här finner du bästa och enklaste sättet för att titta på tenninsen från Båstad genom gratis live stream.

Liga Stream Titta
ATP Båstad stream Swedish Open Båstad
Tennis / Herrar
Se matcherna här
Unibet stream
Streama gratis

Ett bra alternativ för dig som vill streama matcherna från Swedish Open utan kostnad är att använda sig av bet365 livestreaming. Förutom ATP Båstad visas mängder av tennisturneringar varje år inklusive Grand Slam turneringarna. Registrera ett konto här för att streama matcherna från Båstad via bet365.

Inför ATP Båstad

Turneringen i Båstad, eller Swedish Open som den heter, håller inte längre samma klass som tidigare år. Vi var länge bortskämda med världsstjärnor i denna turnering men de senaste åren har kvaliteten gått ned i takt med att turneringen tappat sitt anseende. Med anledning av att det alltjämt är en ATP-turnering med 250 poäng på spel kommer det dock fortfarande bra spelare, även om de absolut bästa spelarna lyser med sin frånvaro.

Turneringen spelas som bekant på grus varför startfältet i vissa avseenden präglas av spelare som har grus som favoritunderlag. Några av de mest namnkunniga spelarna är Carreno Busta, Ramos-Vinolas, Cuevas, Belucci, Ferrer och gemensamt för dessa är att de alla är bra på just grus som underlag.

För oss som vill se svenskar i turneringen får vi hålla på bröderna Ymer. I skrivande stund har emellertid den yngsta av dem, Mikael, åkt ur turneringen medan Elias går in i turneringen först under morgondagen, tisdag.

Villkor för gratis stream på ATP Båstad

Det enda kravet du behöver uppfylla för att kunna streama alla matcher från Båstad och andra tennisturneringar på bet365 är att du har ett positivt saldo på ditt spelkonto. Du behöver därmed göra en insättning och sedan se till att du inte spelar bort alla pengar utan lämnar kvar ett par kronor på spelkontot. Du behöver inte löpande spela på matcher eller göra nya insättningar för att framgent kunna streama via bet365:s livestreaming klient.

Leave a Comment