Streama underhållningen från SHL

Det går fort i hockey brukar man säga. Och årets upplaga av SHL är inget undantag. Redan har vi lyckats avklara 24-25 omgångar beroende på vilket lag man tittar på och frågan är om det inte är ännu jämnare i år än vad man trodde.

I toppen hittar vi just nu oväntat Luleå på 45 inpelade poäng. Faktum är dock att det är hela 8 lag (!) som ligger inom en 7-poängsmarginal. Det är således mycket, mycket jämnt och mycket kan fortfarande hända. Förra året såg vi ganska tidigt ett Växjö som gick ifrån i toppen men det går inte alls att tyda något liknande mönster i år. Upplagt för en spännande och oviss säsong? Helt klart.

Titta på matcherna

I likhet med de tidigare säsongerna är det CMore som gäller om du vill titta på och streama matcherna från SHL 2019 och 2020. De har ensamrätt på rättigheterna och det finns inga alternativ till Cmore om du vill streama SHL. Det enda alternativet är att ibland kunna se matcherna på TV4 som till och från visar utvalda matcher gratis. Just TV4 äger nämligen Cmore och har således rätt att visa matcherna hur de vill.

CMore har några olika paket där deras årspaket är det som ger lägst månatlig kostnad men är också det paket som man får punga upp högst belopp up front för att kunna börja titta.

Leave a Comment