Streama Malmö FF – Vardar i CL-kvalet

Idag tisdag den 18 juli gästas Vardar av Malmö FF i den andra kvalomgångens returmatch. Här hittar du bästa alternativet för att streama matchen gratis – Vardar mot Malmö i CL-kvalet.

Liga Stream Titta
Champions League stream Vardar – Malmö FF
Fotboll / Champions League
Se matchen här
Unibet stream
Streama gratis

Följ punktlistan nedan för att ta del av gratis stream från matchen.

unibet_stor
Inför Vardar – Malmö FF

Förutsättningarna som råder inför detta returmöte är glasklara. Malmö lyckades endast med att få med sig ett oavgjort resultat från hemmaplan då matchen slutade 1-1. Även om det självfallet var bra för skåningarnas del att en kvittering till slut kom är det ändå inte ett generellt fördelaktigt resultat. Bortamålsregeln gäller varför ett resultat om exempelvis 0-0 räcker för att Vardar ska kvalificera sig för den tredje omgången. Vid vinst för Malmö eller om det slutar oavgjort där de gör minst två mål går dock svensklaget vidare. Helt klart är dock att Malmö måste göra mål för att ha chansen att gå vidare från detta möte.

Malmö genrepade inför matchen i helgen på hemmaplan då man mötte Sirus. Skåningarna dominerade matchen och ledde länge med 3-1 med bud på fler mål. Dessvärre lyckades man inte hålla detta utan släppte till slut in två mål varför matchen slutade oavgjort och 3-3. Det var därför av förklarliga skäl inga muntra miner i Malmölägret efter matchen.

Det är givet att Malmö satsar 110 % för att gå vidare från denna kvalomgång. Det är som upplagt för en fin match som du med fördel kan streama enligt ovan. Om du vill ha kvällsunderhållning från matchen rekommenderar vi att matchen ses live på nätet.

Kvalomgång tre – en eventuell rysare

Om Malmö lyckas ta sig vidare från mötet med Vardar väntar ett riktigt rivalmöte då man av allt att döma då ställs mot FC Köpenhamn. För svensk fotbolls skull håller vi tummarna för att detta möte blir verklighet.

Leave a Comment