Streama Wimbledon tennis gratis 2017

Vill du se på tennismatcherna från Grand Slam turneringen Wimbledon 2017 helt gratis? I så fall har Unibet TV det bästa erbjudandet för dig. De erbjuder nämligen alla deras kunder att streama alla matcher som sänds under turneringen helt kostnadsfritt. Följ steg för steg guiden här nedan för att ta streama Wimbledon gratis.

unibet_stor

Wimbledon är den kanske mest klassiska turneringen som årligen går av stapeln i London. Turneringen spelas på gräs vilket skiljer sig förhållandevis mycket från turneringar som spelas på hard eller gräs, men kanske är det just tennis på gräs som är det mest charmiga. Årets turnering är en av de kanske mest ovissa turneringarna på många år och det finns ingen som är helt klar favorit. Frågan är om det inte ändå blir någon av ”the big four” – dvs Novak Djokovic, Roger Federer, Rafael Nadal eller Andy Murray som tar hem det till slut? Det brukar sluta så. Oavsett har vi en högintressant turnering framför oss och för dig som inte kan se turneringen på plats kan du alltså streama alla matcher gratis genom att följa guiden ovan.

Värt att nämna är att Unibet sänder mängder av annan tennis varje år förutom Wimbledon. Unibet TV är därför det självklara valet för dig som vill ta del av gratis stream på tennis överlag.

Registrera ett konto genom att klicka här och streama gratis tennis

Leave a Comment