Sundsvall – Malmö FF: Live stream gratis

I helgen, lördag 28 juli 2017, åker regerande mästarna Malmö till bortamötet med Sundsvall. En spännande match på förhand – se den via live stream här utan kostnad.

Liga Stream Titta
Sundsvall - Malmö stream Gif Sundsvall – Malmö FF
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Mötet mellan Sundsvall och Malmö sänds likt alla övriga matcher av C More som har ensamrätt på rättigheterna för Allsvenskan. Just nu kan vi presentera ett erbjudande där du kan ta del av en rabattkod enligt nedan som ger dig 30 dagars gratis C More Premium-abonnemang. Ingen bindningstid finns efter denna gratismånad. Följ stegen här:

Toppen mot botten

Precis som alla trodde är det Malmö som relativt överlägset leder Allsvenskan efter 16 av 30 spelade omgångar där man ligger sex poäng före AIK i tabellen. Efter uttåget i Champions League kvalet har man nu enbart Allsvenskan att rikta in sig på och om inte det återigen ska bli ett skånskt guld behövs nog någon form av under.

Inför denna matchen kommer Malmö med en vinst mot Jönköping i bagaget. Antagligen en välbehövlig sådan efter fiaskot i CL-kvalet. Inför matchen är den nya målvakten Dahlin klar som av allt att döma kommer stå i matchen, då Wiland såldes till Hammarby under fredagen. Malmö har några småskador men åker ändå upp med ett namnstarkt lag till norrland.

Gif Sundsvall hade inför dubbelmötet med bottenlaget Halmstad en bedrövlig period med fem raka förluster. Efter en vinst och en oavgjord match mot Halmstad är dock troligtvis självförtroendet betydligt bättre, vilket lär behövas inför denna matchen. Känslan är att man kommer verkligen få kämpa för att kunna ta några poäng i denna matchen.

Streaming till Gif Sundsvall – Malmö FF

Som nämnt ovan kan du ta del av streaming för matchen kostnadsfritt genom att få en gratismånad hos C More om du klickar på länken ovan och anger rabattkoden CMORESPORT. Erbjudandet finns endast under en begränsad tid för att ta del av gratis live stream.

Leave a Comment