PLAY OFF: Sverige – Italien live stream 10/11

Sverige hade en på förhand svår grupp att ta sig igenom. Det var väl ingen som förväntade sig att man skulle vinna gruppen över Frankrike, men hade samtidigt förhoppning om en andraplats. Sverige gjorde jobbet och nu återstår de två viktigaste matcherna i play off mot självaste Italien.

Streama toppfotboll gratis

Vill du streama fotboll gratis? Då kan vi på Livestreamguiden rekommendera United TV som streaming-tjänst. Genom att skapa ett konto hos Unibet och göra en insättning om 100 kr, så får du tillgång till över 30 000 events varje år. Spelbolaget satsar otroligt mycket på att göra upplevelsen för sina kunder så bra som möjligt. Det kanske bästa av allt är just gratis live stream, så passa på att skapa ett konto redan idag.

Följ nedan guide för att få tillgång till gratis stream

Liga Stream Titta
Fotboll stream Streama fotboll i världsklass
Fotboll / Världen
Streama fotboll här
Unibet stream
Gratis stream

unibet_stor

Inför Sverige – Italien

Sverige har gjort en fantastisk resa och fått med sig många bra resultat. De resultat vi kanske kommer minnas mest från denna grupp är dels vinsten mot Frankrike, efter att Ola Toivonen sparkat in en boll från halva planen rakt in i mål. Målet innebar vinst för Sverige, något som gav oss förhoppning om att vinna gruppen. Matchen därpå innebar en förlust mot Bulgarien, som inte var alls väntat, men som också innebar att vi skulle få det väldigt svårt i att vinna gruppen.

Så blev också fallet, men efter att Sverige imponerande lyckats vinna mot Luxemburg på hemmaplan med sanslösa 8-0, så var det praktiskt omöjligt för Nederländerna att återhämta en stor målskillnad i den sista matchen mot Sverige.

Nu står det då klart att Sverige möter Italien i play off. Det kommer bli en otroligt svår uppgift, för vi alla vet ju vilket fantastiskt landslag Italien faktiskt har. På hemmaplan har publiken visat ett fantastiskt stöd tidigare och vi kommer få se en fullsatt arena återigen. Över 50 000 supportrar skall göra sitt för att försöka lyfta laget och således bidra med ”en extra spelare”, som det ibland kallas. Lyckas Sverige vinna med ett eller två mål, samtidigt som man håller nollan, så är chanserna förhållandevis goda inför returmötet.

Hur streamar jag Sverige – Italien 10/11?

Sverige – Italien streamar du hos Europlayer, alternativt på Kanal 5 på TV:n. Discovery äger rättigheterna för att sända matchen och är således det enda alternativet för att streama Sverige – Italien på fredag. Som sagt, har du inte Kanal 5 på din TV, så kan du vända dig till Europlayer och skapa ett konto där och köpa matchen, som ger dig tillgång till samma stream i lika bra kvalité som på Kanal 5.

Leave a Comment