Titta på Timrå – BIK Karlskoga 26/11

Dags för match mellan toppen och botten. Timrå leder alltjämnt tabellen, medan BIK Karlskoga ligger sist. Kan Karlskoga ta viktiga poäng i bottenstriden, eller utökar Timrå ledningen? Häng med i matchen direkt via valfri enhet.

Liga Stream Titta
Timrå - BIK Karlskoga stream Timrå – BIK Karlskoga stream
Hockey / Hockeyallsvenskan
Se matchen här  

Streama

Vill du streama Timrå – BIK Karlskoga? Då har du kommit till rätt ställe. Vi redogör för live stream för diverse sporter och ligor runtom i världen. Den här artikeln avser stream för Timrå – BIK Karlskoga, som spelas i Hockeyallsvenskan. För att kolla på matchen så måste du skapa ett konto hos C More och välja den match eller det paket som önskas. Klicka på länken ovan.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla matcher från Hockeyallsvenskan

Live stream Timrå – BIK Karlskoga

Timrå har gjort en otroligt bra säsong hittills. Man fortsätter spela bra hockey och leder fortsatt tabellen. De har något extra i laget i år, något som vi inte sett på väldigt länge. Som de spelar just nu, så är de helt klart redo att ta nästa steg upp i SHL, återigen. Frågan är bara om laget klarar av att ha kontinuitet i spelet under hela säsongen, och att man räcker till när kvalspelet väl drar igång?

Karlskoga går dessvärre mot mörkare tider. Man ligger sist i tabellen och har väldigt mycket kvar att jobba med i sitt spel. I fjol spelade man om att ta sig upp till SHL, nu kämpar man för att hålla sig kvar i Hockeyallsvenskan. Mycket arbete kvarstår i deras spel, men det vill till att man får ordning på sakerna illa kvickt om man inte skall riskera att åka ur.

Leave a Comment