PL: Tottenham – Liverpool via live stream 22/10

Väldigt intressant rivalmöte när Liverpool gästar Tottenham. Två otroligt bra lag skall göra upp om viktiga poäng. Häng med i spänningen direkt via live stream hos Viaplay. Skapa ett konto genom att följa nedan guide och följ med under hela säsongen av Premier League.

Liga Stream Titta
Tottenham - Liverpool stream Tottenham – Liverpool stream
Fotboll / Premier League
Se matcherna här  

Streama

Premier League streamar du endast hos Viaplay. Det finns inga andra lagliga alternativ, utan Viaplay äger rättigheterna för att sända samtliga matcher i Sverige. Tottenham – Liverpool är ett på förhand väldigt spännande möte. Båda lagen strävar om att hamna i toppen av tabellen när säsongen går mot sitt slut, vilket gör att poängen här blir desto viktigare.

Prova Viaplay fritt i en månad utan bindningstid – klicka här

Tottenham och Liverpool i god form

Både Tottenham och Liverpool kommer från bra resultat i gruppspelet av Champions League. Resultaten i respektive match speglar inte varandra, men detta på grund av väldigt olika motstånd på andra sidan.

Tottenham hade en väldigt tuff uppgift när de åkte och gästade Real Madrid på Bernabeu. Det var en händelserik match med förvånande många målchanser, men efter 90 minuter kunde vi summera matchen som absolut sevärd, med 1-1 på resultattavlan. Det var ett bra resultat för Tottenham i kampen om avancemang, för visst är det inte många lag som åker och plockar poäng borta mot Real Madrid.

Resultaten i Liverpools match var något annorlunda. Även dem spelade bortamatch, men mot ett svagare motstånd i Maribor. Siffrorna skrevs 0-7 och Liverpool fick verkligen visa deras offensiva kvalitéer.

Nu ställs dessa två formstarka lagen mot varandra och det känns vidöppet. Streama matchen direkt via valfri enhet hos Viaplay. Skapa ett konto redan idag.

 

Leave a Comment