Trinec – HV71 Gratis live stream 10/10

Det drar ihop sig i CHL och svensklaget HV71 behöver tre poäng till varje pris. Nu kan du streama mötet mellan Trinec och HV71 helt gratis hos Unibet TV. Det enda du behöver göra är att följa de enkla stegen nedan. Oroa dig inte för några dolda avgifter eller bindningstider – streama matchen helt kostnadsfritt.

Liga Stream Titta
Trinec - HV71 stream Trinec – HV71 stream
Hockey / CHL
Se matchen här
Unibet stream
Gratis stream

Är du ny kund hos Unibet? Passa då på att ta del av deras grymma oddsbonus: 200 % upp till 1 000 kr – sätt in 500 kr och få 1 500 kr att spela för.

Ny eller befintlig kund hos Unibet? Det spelar ingen roll. Alla som är kund hos Unibet kan nu ta del av deras live stream-tjänst. De har ett otroligt brett utbud, där de erbjuder över 30 000 events årligen. Följ spänningen i CHL och Europeisk hockey på högsta nivå. Vi har några svensklag kvar, som vi självklart önskar all lycka framåt i turneringen. HV71 ligger lite efter, men kan vid vinst mot Trinec gå om och erövra andraplatsen i tabellen.

Streama Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga och mycket mer gratis här.

unibet_stor

Följ Trinec – HV71 kostnadsfritt via live stream på nätet

HV71 har inlett säsongen bra. Det var få som trodde att man skulle klara av att spela så här bra hockey inledningsvis, men de har visat de allra flesta fel. De har gjort stora förändringar i deras trupp inför säsongen, där ett stort antal spelare har lämnat klubben. De tog sig hela vägen och vann SM-guldet i fjol, men frågan är om de klarar av att försvara titeln? Oavsett har de fått mersmak. Inte bara i Sverige, utan även ute i Europa. Man vill vinna den åtråvärda turneringen, CHL, och för att göra det behöver man verkligen en vinst mot Trinec.

HV71 ligger på en tredjeplats med åtta inspelade poäng. Dagens motstånd ligger en placering över, med sina tio inspelade poäng. Det innebär att eftersom de nu möter varandra, så kan HV71 gå om dem och erövra andraplatsen. Sett utifrån situationen som sådan, så är man i ett bra läge där man kan påverka utgången själva. Det vore snäppet värre om HV71 mötte ett annat lag, där Trinec också hade haft möjlighet att påverka utgången.

Nu jagar man andra- och förstaplatsen, som innebär avancemang. Du följer HV71’s resa mot CHL-pokalen hos Unibet TV. Här hittar du samtliga matcher av turneringen helt kostnadsfritt direkt via din dator, mobil eller surfplatta.

Leave a Comment