Se på Västervik – Pantern via live stream

Är du intresserad av ishockey och Sveriges näst högsta liga – Hockeyallsvenskan? Följ mötet mellan Västervik – Pantern via stream på nätet. Du ser matchen hos C More och nedan hittar du en guide för hur du går tillväga.

Liga Stream Titta
Västervik - Pantern stream Västervik – Pantern stream
Hockey / Hockeyallsvenskan
Se matchen här  

Streama här

Live stream på nätet är otroligt populärt. Ibland kan det vara mer bekvämt att kolla på en match framför TV:n, istället för att ta sig till en arena för att se matchen live. Självklart rekommenderar vi att man skall uppleva matcherna på plats för bästa upplevelse, men om man inte vill eller har möjlighet rekommenderar vi att man skapar ett konto hos C More och följer dramatiken där. Nedan finner du en guide för hur du går tillväga för att streama Västervik – Pantern på nätet.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Västervik – Pantern via stream på nätet

Västervik ligger illa till i tabellen och behöver omedelbart poäng för att inte riskera en jobbig sits i botten av tabellen. Kan Pantern vara ett lämpligt motstånd, eller står de upp trots bortaplan? Pantern har visat sig starka hittills och ligger i skrivande stund på en tredje plats i tabellen. Det är tre viktiga poäng på spel och båda lagen behöver desperat vinna. Dock i olika syften.

Följ mötet via stream på nätet hos C More. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto och välja den match eller det paket som passar dig bäst. De har väldigt förmånliga priser för hockey-paket, som innefattas av SHL och Hockeyallsvenskan. Utöver det har de en mängd andra sporter och ligor man har tillgång till.

Leave a Comment