VM-kval: Vitryssland – Sverige stream 3/9

Misslyckat resultat mot Bulgarien, nya förhoppningar mot Vitryssland. Vinst är ett måste till varje pris. Förlusten mot Bulgarien, och sättet man förlorade på, var långt ifrån godkänt. Lyckligtvis förlorade även Holland, som tidigare varit det största hotet.

Streama toppfotboll gratis

Genom att följa nedan guide har du nu möjligheten att streama mängder av sport helt gratis på nätet. Vissa spelbolag har utvecklat en livestream-tjänst gentemot sina kunder, där Unibet är ett av de bästa och mest etablerade spelbolagen inom just detta. All deras live stream är gratis, och man behöver inte vara orolig för några som helst bindningstider eller dolda avgifter. Deras utbud är stort och vi kan streama ligor som La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Champions- och Europa League-kval och mycket, mycket mer. Många har inte kunskap om att detta finns tillgängligt, och väljer istället att betala dyra månatliga avgifter. Är du intresserad av någon liga eller sport som sänds under Unibets 30 000 events, så skall du undersöka alternativet ytterligare.

Följ nedan guide för att få tillgång till gratis stream

Liga Stream Titta
Fotboll stream Streama fotboll i världsklass
Fotboll / Europa
Se matchen här
Unibet stream
Gratis stream

unibet_stor

Inför matchen mellan Vitryssland – Sverige

Sverige hade fram till matchen mot Bulgarien gjort ett imponerande och bra VM-kval. Det har varit positiva vibbar hela vägen, men en förlust mot Bulgarien kan komma att förändra mycket. När det kommer till publik och fans, så väger en sämre insats ibland tyngre än en bra. Vinsten mot Frankrike var för många ett minne blott, när de rasande stängde av TV:n efter att ha förlorat som storfavoriter mot ett svagt Bulgarien. Fotbollen är som den är och självklart har det skett större skrällar än just denna match, men matchen var såpass viktig att åtminstone en poäng var nödvändigt.

Nu tappar man momentum i toppen av gruppen. Man låg etta inför mötet med Bulgarien, men som nu återtågs av Frankrike efter deras 4-0-kross mot just Holland. Frankrikes vinst var inte bara viktig för dem, utan även för oss. Hade Holland fått med sig tre poäng där, så hade Sveriges chanser för spel i VM tunnats ut än mer.

Vitryssland ligger näst sist i gruppen med fem (5) inspelade poäng. De är så gott som uträknade för spel i VM, men kommer sannolikt göra vad de kan för att störa Sverige ändå. Sverige är större favoriter nu än mot Bulgarien, så det gäller att analysera vad man gjorde fel, för att åtgärda mot ett motstånd av ungefär samma kaliber.

Hur streamar jag Vitryssland – Sverige?

För att kolla på Vitryssland – Sverige så sänds denna match på Kanal 5, alternativt deras streaming-tjänst Dplay. Vi har i dagarna sett en konflikt mellan Comhem/Boxer och Discovery network, som inte kommer överens om ett nytt avtal. Detta kan komma att påverka 4,5 miljoner svenskar, som i skrivande stund inte längre har tillgång till Kanal 5 under sina abonnemang hos Comhem/Boxer. Det är en konflikt likt det vi såg med Telia, men i slutändan kom de fram till en lösning.

Om denna konflikt inte är löst innan söndag, så behöver man vända sig till Dplay.se. Där behöver du skapa ett konto och köpa matchen separat, alternativt att skapa ett premium-abonnemang för att kunna kolla på matchen.

Leave a Comment