Zeljeznicar – AIK, Gratis livestream, EL

AIK åker till Bosnien för bortamöte mot Zeljeznicar i Europa Leagues andra kvalomgång. Här hittar du gratis livestream på nätet till AIK-matchen i EL-kvalet.

Liga Stream Titta
Europa League stream Zeljeznicar – AIK gratis stream
Fotboll / Europa League
Se matchen här
Unibet stream
Streama gratis

Det bästa och enklaste alternativet för gratis livestream på matchen är att se den via spelbolaget Unibets streamingtjänst Unibet TV. Unibet tillhandahåller gratis sändning från alla matcher från Europa League kvalet gratis till sina kunder.

unibet_stor

AIK gratis stream EL kval

När AIK går in i andra kvalomgången gör man det som favoriter. Man tog till slut enkelt vidare från första kvalomgången efter att ha följt upp en svag 0-0 match på bortaplan med en vinst med hela 5-0 på hemmaplan. Motståndarna för dagen vann i sin första kvalomgång mot Zeta från Montenegro efter 1-0 hemma och 2-2 borta. Av allt att döma kommer Malmö FF vinna allsvenskan i år och det blir därmed inget guld för AIK i år heller. Ett avancemang till Europa League hade dock räddat säsongen samtidigt som man kanske kan knipa en ny kvalplats till nästa års turnering. Även om det på förhand kanske inte kommer bli en målrik historia kan det nog bli en underhållande match och du kan hitta gratis stream till kvalet genom att följa stegen enligt ovan.

Streama Zeljeznicar – AIK gratis på nätet

Det kanske låter för bra för att vara sant att man kan streama matchen gratis på nätet? Så är det dock. Spelbolaget Unibet har rättigheter att visa alla matcher från EL kvalet och väljer att tillhandahålla dessa kostnadsfritt till samtliga av deras registrerade kunder. Du kan därmed njuta av denna och alla andra matcher från kvalet utan några extra kostnad så länge du har ett konto med positivt saldo hos Unibet.

Leave a Comment